Gta San Andreas Görevleri ve Yapımı (Klavuz) Part 7


Görevin Adi: ''Architectural Espionage''


Kamerasi olan bir turist öldürün ve kamerasini alin. Department Of Planning'e gidin. Içeri girmek için silahlarinizi birakin ve resepsiyon ile konusun. Üst kata çikin, istediginiz kata çikmak için bir alt kattaki yere gidip yangin çikarin. Herkes disari çikacak sende bu firsattan yaralanarak odanin duvarindaki planin fotograflarini çek. Bu islemler bittikten sonra isiniz sadece polis öldürmek Tamamen disari çikin yerden uzaklasin.


Görevin Adi: ''Key to Her Heart''


Kizi takip edin, Sex Shop'a kadar. Sonra siz "Gimp" kostümü giyin ve kizi takip etmeye baslayin. Ama fazla yaklasmayin yoksa korkar kiz ve görev biter. Evine geldiginde evinin karsisina park edin ve pezevenk'i beklemeye baslayin. Elinde pembe bir alet olcak. Eger öyle bir adam görürseniz hemen öldürüp elindekini alin ve eve gidin. Amaciniz anahtari kizdan çalmak. Evin içinde olanlari sadece izleyin ben anlatmayayim Bu arada biz kiz arkadasin daha oldu.


Görevin Adi: ''Dam and Blast''


Havaalanina gidin ve uçaga binin. Uçakla haritada gösterilen yere gidin. Oraya ulasinda gök yüzünde bir halka var tepede. Uçakla ordan geçin ve uçaktan atlayin. Sonra parasütle asagiya inin. Asagida iki koruma var onlari biçak kullanarak öldürün. Içeri girdiginizde gizli gizli bombalari yerlestirin. Ama sakin atesli silah kullanmayin. Bütün bombalari yerlestridikten sonra çikisa gidin.


Görevin Adi: ''Cop Wheels''


Burdan bizden dört tane polis motorunu tir'a koymamiz istenecek. Bu görevde hiz, iyi motor kullanma ve süreyi iyi kullanmak gerekir. Size bir ip ucu eger Jetpack'iniz var ya isiniz kolay uçarak motorlari alabilirisiniz. Motorlari polislerin elindecen alicaksiniz. Sakin öldürmeyin. Motoru alinca hareket halindeki tir'a koyacagiz. Bu islemi dört kez tekrarlayacagiz. En son motoruda koyunca görev bitmis olacak.


Görevin Adi: ''Up, Up, and Away!''


Üsse gidin ve ambarin içine girin. Korumalar çok tehlikeli hepsini indirin. Yukari çikin ve kimi gördüyorsaniz öldürün. Üstte helikopter bizi bekleyecek. Onu alip bir banka arabasini helikopterin vinci ile kaldiracagiz. Kisacasi banka arabasini helikopterle tasiyacagiz. Haritada gösterilen yere dikkatli bir biçimde banka arabasini uçurun çarpmadan ve de düsürmeden.


Görevin Adi: ''A Home in the Hills''


Varacagiz yere parasüt ile gidecegiz. Malikaneye inin ve hiç durmadan karsi çeten olanlari öldürün. Çatida isiniz bittikten sonra asagiya kapiya inin. Çok dikkatli olun her an karsiniza çikabiliriler. Eve girdiginde yapacagin tek islem var o da Öldürmek. Bizim istedigimiz bir herifi temizlemek. O hep kaçacak. Onu takip edin ve onu yakalayip öldürün.


Görevin Adi: ''Vertical Bird''


Askeri bir gemiden F-16 çalacagiz. Bunun için sudan gemiye yaklasiyoruz sessizce, Içeri girdigimizde adamlari susturucu silahla öldürünüz. Yukariya çikin ve askerleri öldürün. F-16 piste indiginde pilotu öldürün ve uçagi alarak ordan uzaklasin. Pesinize üç tane f-16 düsecek merak etmeyin onlarin isini Madd Dogg halledecek. Görev bitmedi. Bizden 3-4 tane gemi vurmamiz isteniyor. Kontrolleri nasi ayarladiysaniz. Bir tus'a hedefi belirliyorsunuz, diger tusla ates ediyorsunuz. Bütün bu islem bitince artik yapacagiz is ne kadar iyi bir pilot oldugunuza bagli. Uçagi havaalanina götürün ve indirin.


Görevin Adi: ''Home Coming''


Sweet'i polis karakolundan alin ve Groove Street'e götürün. Burda hem kendinizi, hemde Sweet'i koruyun. Balla'slar size saldiracak. Sadece yesil olmayan harekert eden her nesneyi vurun.


Görevin Adi: ''Cut Throat Business''


OG loc'u takip etcegiz Sweet ile birlikte. Bize ihanet etti çünkü. Burda çesitli çesitli araçlar kullanarak OG loc'u takip edin. Iskeleye varinca araç degistirip Go-Kart'a bineceksiniz. En sonunda gidecegimiz yere vardigimizda sahneyi izleyin


Görevin Adi: ''Beat Down on B-Dup''


Glen Park'a gidin B-Dup'un evine gidecegiz. Glen parkta çete savasi çikacak. Sweet ile birlikte kicinizi kollayin. Sweet'i kendinize yakin tutun ve koruyun. B-Dup'in evine gidin ve kapidakileri öldürün. ve evin içine girin. Sahneyi izleyin


Görevin Adi: ''Grove 4 Life''


Çete savaslari devam ediyor. Yaniniza OG üyelerinden birkaç tane alin ve haritada gösterilen yere gidin. Oraya vardiginizda ne yapacaginizi göreceksiniz. Bitince Sweet'i eve götürün.


Görevin Adi: ''Riot''


Madd Dogg'un eviden Sweet'in arabasiyla ve tek parça halinde eve gidin.


Görevin Adi: ''Los Desperados''


Dört kapili bir araç alin ve iki tanede OG üyesi. Üyeyi almak için: Kendi çete elemaninizin üzerine gelip sag tik yaptiginizda, ekranin sag üst kösede hangi tuslara basmaniz gerektigini göreceksiniz. Bu islemi bir eleman için daha yapin ve haritada gösterilen yere gidin. Burda yapmaniz gereken tek sey var o da ÖLDÜRMEK!


Önemli Not: Oyunu bitirmemiz için son bir görev kaldi. Yapmaniz gereken daha önce sizin olan, simdi baska çetelerin elinde bulunan yerleri tekrar almak. Bunun için haritada sari, mor olan yerlerde savas baslatip o yerleri geri almak. Bunun için herhangi bir bölgeye gidin ve kalabalik gruplar halindeki çetelere atese baslayin. Onlarda size karsilik verecek. Çete dalgasi diye bir sey olacak. Bir bölgeyi almaya gittinizde çeteler üç kez size saldirida bulunacak. Bunlarin üçünüde basarili bir biçimde yapar ve bölgeyi tekrar geri alirsiniz. Bu bütün bölgeler için geçerli. Zaten sizin bölgenizin rengi yesil, aldiginiz yerler de yesil olcak. Bu sekilde Grove Street'teki bütün yerleri alin. Bunu yaparak oyunun yüzde 99'unu bitiriyorsunuz. Bu islemleri dogru sekilde yaptiktan sonra, en son yeri alinca Sweet sizi arayacak ve Final bölümüne dogru gideceksiniz. Oyunun sonuna geldik en sonuda!


Görevin Adi: ''End of the Line'' ( FINAL BÖLÜMÜ )


Sweet ile birlikte Big Smoke'un fabrikasina gidecegiz. Ama oraya vardigimizda kapinin olmadigi bir duvar ve iki tane korumanin olacagini görecegiz. Kapi olmazsa duvardan gireriz Bunun için iki sokak asagida SWAT'lar ve baska çeteler çatisiyor. Onlara çaktirmadan SWAT tankini alacagiz. Eger görürlerse indirin. SWAT tankini alin ve biraz önceki duvari delerek içeri girin. Bu arada Sweet sizinle gelmiyor. Tek basinizasiniz. Duvari kirdiktan sonra oradaki adamlari öldürün. Amacimiz Big Smoke bulmak. Ona ulasmak için dört kat var. Katlara teker teker ve dikkatli çikin oradakileri acimadan öldürün. Mümkün olmadikça saglik paketleri almayin. Çünkü bunlar Big Smoke ile karsilasacagimizda bize büyük yardimi olacak. Dedigim gibi katlar adeta ordu, çok adam öldürmeli ve vurulmamalisiz. Size katlar hakkinda söleyeceklerim bunlar, gerisi sizin kabiliyetinize kalmis. ( Adam vurma kabiliyeti ). Ve geldik en son kata burda Smoke ile karsilasacagiz. Elinizde olan saglik paketleri, bombalar, molotof kokteyler burda ise yarayacak. Smoke büyük bir zirh giyiyor. Öldürmek o kadar kolay olmayacak. Biz hem smoke'u hemde adamlarini öldürmek zorunda olcaz. Devamli ates edin öldürmek için elinizden gelenin en iyisini yapin. Bir ara isiklar kapanacak ve smoke ortadan kaybolacak. Sizde gece görüsünü açarak onu rahatlikla görecek ve ates etmeye devam edeceksiniz. En sonunda Smoke hakkin rahmetine kavusacak. Sonra disari çikmaniz için yedi dakikaniz var. Bu sirada fabrikada yanginda çikiyor. Gece görüsü sayesinde disari çikmaya baslayin. Alevleri söndürmek için yangin söndürücüleri kullanin ve önünüze geleni öldürün.


Disari çiktiginizda Tenpenny paralarla itfaiye aracina binerek kaçacak. Sweet bu sirada itfaiye'ye atlayacak. Sizde onu kurtarmak için hemen arabaya atlayin ve takibe baslayin. Sakin araca çarpmayin yoksa kardesiniz düsürüp ölebilir. Itfaiye aracini gözden kaçirmayin. Bir yerde Tenpenny'nin adamlari araçtan çikarak kardesinizi asagiya düsürecek. Sizde hizli bir sekilde itfaiyenin arkasina gidin, Sweet arabinin önüne düsecek. Ama dikkat edin yetisemezseniz Sweet düsecek ve görev bitecek. Göreve en bastan baslayacakiniz. Final bölümü yeniden oynarsiniz. Sweet'i yakaladiktan sonra direksiyona Sweet geçecek, sizin göreviniz sagdan, soldan her yerden gelen araçlari ates ederek kendi aracinizi korumak. Tabi bu sirada Sweet'te itfaiye'yi takip edecek. Siz sadece vurun. En sonundaki video'yu zevkle izleyin. MANYAK BİŞEE THE END!

"Gta San Andreas Görevleri ve Yapımı (Klavuz) Part 7" için 0 yorum var.

Bir Yorum Bırakın