Gta San Andreas Görevleri ve Yapımı (Klavuz) Part 5


Görevin Adi: ''Wear Flowers in Your Hair''


Burada sizden bazi kisilerin yanina gitmeniz söylenecek. Gidip hepsini görün. Sonrada Zero sizi arayacak ve RC dükkaninin satisa çikarttigini söyleyecek.


Görevin Adi: ''555 We Tip''


Gizli ajanlik yapamaya varmisiniz? Otelin önüne gidin orada görevliler göreceksiniz. Onlardan biri bir arabayi park etmeye götürecek onu takip edin ve arabayi park edince ve de disari çiknca onu öldürün. Kostümünü giyin ve otelin önüne gidin. Siranizi bekleyin arabayi alin ve dört dakika içersinde haritada gösterilen garaja götürün. Arabaya bir kaç islem yapildiktan sonra tekrar hiç bir hasar vermeden Downtown'a geri götürün. Araci park edin ve o güzel sahneyi izleyin.


Görevin Adi: ''Deconstruction''


Burada iski olacaksiniz Insaat yerinde bir Dozer alin ve haritada gösterilenleri patlatin. Bu islemler bitince bir seyyar tuvalet göreceksiniz onu çukura atin. Sonra çimento kamyonunu alarak tuvaleti attigin çukura çimento bosaltin ve de sahneyi izleyin.


Görevin Adi: ''Big Smoke's Cash''


Bu seferki görevimiz Los Santos'tan nakit para çalan araçlara hasar vererek Patriot'tan düsen alti paketi almak hepsi bu..


Görevin Adi: ''Yay Courier''


Öldürecegimiz kisi her çarsamba ve cumartesileri San Fierro'ya gidiyor. Takip edin ve hizlica öldürün.


Önemli: Bu görevler ( Big Smoke's Cash, Yay Courier ) on Syndicate Görevlerinden önce tamamlanmalidir.


Görevin Adi: ''Photo Opportunity''


Cesar sizi bir yere çagiracak gidin ve cesar ile birlikte haritada gösterilen yere gidin. Sizden fotograf çekmenizi isteyecek, çatiya çikin ve arabasindan çikan herkesin fotografini çekin.


Görevin Adi: Mission: ''Jizzy''


Haritada gösterilen Jizzy'nin kulübüne gidin, bir kaç görev olacak. Yapacaginiz görevler sunlar;


- Fahiseyi otele götürün. Arabayi fazla çarpmayin, gerekecek. Kirmizi noktada birakin.


- Hashbury'a gidin ve pezevengi öldürün.


- Üstgeçide gidin ve kizi kurtarin. Kizi dövenleri öldürün.


- Rahibi öldürmeniz gerekiyor, Limuzine'ya saldirin ve ates almasini saglayin


Görevin Adi: ''T-Bone Mendez''


Birileri bir kamyon dolusu mal çalmis. Sizde onlari motorla takip edip, çaldigi mallari geri getirmeniz isteniyor. Çalan kisiler motorsikletli yani biraz zor bir görev anlayacaginiz. Hepsini topladiktan sonra Pleasure Dome 'a gidin.


Görevin Adi: ''Mike Toreno''


Mike Toreno'yu kurtarma operayonu! Burada mal ile kamyonuda çalmislar ne yazik ki Mike Torenoda o kamyonun içinde. Zaman karsi yarisacaginiz bu görev için önce insaat sahasina gidin sonra da havalimanina, radar sayesinde havalimaninda kamyonu bulun. Herkesi öldürün. Ama dikkat edin kamyonu sakin patlatmayin. Herkesi öldürdükten sonra Mike Toreno ile birlikte havalimaninda çikin. Polis pesinize takilacaginda arabayi boyatin ve Pleasure Dome'a gidin.


Görevin Adi: ''Outrider''


Haritada gösterilen yere gidin orada bir araca eslik edecesiniz (yani konvoy halinde gideceksiniz). Siz kamyondan önce hareket edin ve kamyon için hazirlanmis olan tuzaklari yok edin.(Çeteler yolu kapatacak hepsini temizleyin ve kamyonun önünü açin). Araci çok iyi korumalisiniz. En sonuda garaja gideceksiniz ve görev bitecek.


"Gta San Andreas Görevleri ve Yapımı (Klavuz) Part 5" için 0 yorum var.

Bir Yorum Bırakın