Gta San Andreas Görevleri ve Yapımı (Klavuz) Part 4


Görevin Adi: ''Body Harvest''


Truth sizden ot isteyecek, "The Farm" sürün ve istenilen mahsülü alin. Burada mahsulle birlikte biçerdöverle kaçacaksiniz, sonrada haritada gösterilen yere biçerdöveri götürün. Tabi biçerdöveri aldigin yerdeki önüne çikan herkesi öldür..


Görevin Adi: ''King in Exile''


Catalina sizi arayarak çagiracak. Bu kadar..


Görevin Adi: ''First Base''


Bu görevde sadece soyguna çikacaksiniz ve görev bitecek.


Görevin Adi: ''Against All Odds''


Bu görevde Mongomery'ye gidin. ITB Bahis ofisine girin. Buradaki kapilara patlayicilar yerlestirin ve disari çikin. Tabi disari çikinca polisler seni karsilayacak kaçin, sizin gitmeniz gereken yer Dillimore 'daki Pay'n'Spray. Catalinayi sonra evine birakin.


Görevin Adi: ''Small Town Bank''


Bu görevde Catalina ile birlikte banka soyuyorsunuz. Bankadaki ATM makinalarini bosaltin. Çikista ki polisleri halledin, polisler biraz fazla olcak hizli ve isabetli vurmalisiniz. Sonra da haritada gösterilen yere gidin.


Görevin Adi: ''Made in Heaven''


Son kez Catalina ile soygun yapiyorsunuz ve isiniz bitiyor.


Görevin Adi: ''Local Liquor Store''


Kovalamacaya varmisiniz? Haritada gösterilen yere gidin ve ATV'lere binin ve kaçan kisileri yakalayip öldürün, çünkü onlar sizin paranizi çaldi. Üç tanesini yakalayip öldürün ve dosyalari arayin. Sonunda Cesar sizi arayacak.


Görevin Adi: ''Wu Zi Mu''


Artik yaris zamani! Gidip Catalina'yi alin ve yaris yerine götürün. Burda size bir tavsiye mümkün olunca az hata yapin. Benden bu kadar...


Görevin Adi: ''Farewell, My Love...''


Sadece göreviniz yarisi kazanmak ve birinci olmak


Görevin Adi: ''Are You Going to San Fierro''


Truth sizden kendi tarlasini yakmasini istiyor. Bunun için alev makinesiyle tarlayi yakmaya baslayi. Süreniz var ondan önce isinizi halletmelisiniz. Sonunda helikopter gelicek roketatarla helikopteri düsürün ve Thuth kamyonuna binin San Fierro'ya gidin ve San Fierro görevleri baslar...


"Gta San Andreas Görevleri ve Yapımı (Klavuz) Part 4" için 0 yorum var.

Bir Yorum Bırakın