Gta San Andreas Görevleri ve Yapımı (Klavuz) Part 3



Görevin Adi: ''House Party''


Bu görevi yapman için senden saç trasi olman istenecek ve sende berbere gidip tras olacaksin. Sonra OG Log seni arayacak ve Grove Street'teki partiye davet edecek. Sonra Balla'lar partiyi basinca SMG'niz çikarin ve gördügünüz bütün Balla'lari öldürün. Her taraftan gelecekler ara sokaklar, köprünün üstü her tarafa bakmalisiniz ve sadece öldürün. . Kisaca hareket eden yesil olmayan seyleri öldürün..


Görevin Adi: ''Burning Desires''


Memur Tenpenny sizden bir evi kundaklamanizi isteyecek. Molotoflari pencerelerden atin sonra eve girin. Eve girince mutfaktaki yangin söndürücü tüpünü alin çünkü kizi alevlerin arasindan kurtaracaksiniz. Kiz yukarda bir yerlerde onu bulun ve kurtarin. Disari çiknca kiz'i evine götür. Iste bir kiz arkadasin oldu. Randevulariniza geç kalmayin


Görevin Adi: ''Gray Imports''


Tenpenny size Ruslar ve Balla'larin kapisacagini söyleyecek. Haritada gösterilen yere gidin ve herkesi öldürün. Aradigimiz adam kaçacak arabayla, sende bir motorsiklet alarak onu takip et ve öldürün..


Görevin Adi: ''Doberman''


Çete savaslarina baslyoruz. Haritada gösterilen Glan Park'a gidin ve 3 kisiden fazla gezen Balla'lari öldürün ve çete savasi baslar. Bunlarin sayisi artacak bazen onlar sizi bulacak bazende siz onlari. Hepsini öldürün..


Görevin Adi: ''Los Sepulcos''


Kardesin Sweet Balla'lardan intikam almak istiyor. Kendine hedef olarakta Kane'yi seçmis. Cenaze törenine gidin ve herkesi öldürün. Sonuda Sweet ile birlikte Grove Street'e dönün.


Görevin Adi: ''Reuniting the Families''


Bu görevin verilmesi için öncelikle su görevlerin tamamlanmis olmasi gerekir;


Sweet's Los Sepulcos, Ryder's Robbing Uncle Sam, Cesar's High Stakes, Lowrider, OG Loc's House Party, Big Smoke's Just Business, Tenpenny's Gray Imports.


Bunlari bitirdiyseniz ilk önce ekibinizle bulusma noktasina götürün. Oraya gelince SWAT sizleri ziyarete gelecek onun için bütün SWAT'lari öldürün. Hepsini öldürün ve içeri girin. Sweet'in size ihtiyci var. Sweet'e ulasincaya kadar içerdeki bütün SWAT elemanlarini öldürün. Sweet'e ulasinca çatiya çikin orada bir SWAT helikopteri gelecek onu düsürün. Bundan sonra Sweet'i izleyin. Asagida Ryder ve Smoke sizleri bekleyecek. Kaçacaksiniz aracinizi SWAT'lardan ve polislerden korunyun. Mümkün olunca taramaliyla ates edin ve mahalleye ulasinca filmi seyredin ve görev biter.


Görevin Adi: ''Green Sabre''


Bu görev Los Santos'taki son görevinizdir. Balla'lar Sweet'e tuzak hazirliyor onu öldürmek istiyorlar. Cesar sizi arayacak ve hiçde güzel olmayan görüntüler göreceksiniz. Adamlariniz sizi satiyor. Sonra haritada gösterilen yere mümkün oldugunca hizli gidin çünkü kardesini kurtarman gerekli oraya ulasinca bütün Balla'lari temizleyin. En sonuda polisler sizleri yakalayacak ve Tempenny'nin aracini ardinda kendinizi baygin ve bagli sekilde bulacaksiniz.


Görevin Adi: ''Badlands''


Memur Tenpenny size bir kamera verecek ve sizden bir tanigi öldürmenizi isteyecek. Silah dükkanina gidin ve silah alin. Gittiniz yerde FBI ajanlarini öldürün, tanik kaçacak sizde onu kovalayacaksiniz. Araci patlatmayin disari çikmasini saglayin, disari çikinca onu öldürün ve bir fotorafini çekin ve parka geri dönün.


Görevin Adi: ''First Date''


Simdiki is ortaginiz Catalina onun yanina gidin. Onunla birlikte 4 gören yapacaksiniz, herhangi siradan yapabilirsiniz. Bunlar; : Dillimore'daki benzin istasyonu, Montgomery'deki OTB, Blueberry'deki içki dükkani, Palomino Creek Bankasi bu yapacaginiz görevlerin adlari.


Görevin Adi: ''Tanker Commander''


Bu görevde sizden tanker çalmanizi ve RS Haul'a götürmeniz isteniyor. Kamyonun pesine takilin sonra The Truth sizi arayacak..


"Gta San Andreas Görevleri ve Yapımı (Klavuz) Part 3" için 0 yorum var.

Bir Yorum Bırakın